Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB taalgids

: Hongaars

Zsuzanna Jegesi & Hilda Chang Uhrin & Hans Hoogendoorn

: Hongaars

ANWB taalgids

: Hongaars

ANWB taalgids: : Hongaars

 

ANWB Taalgids HongaarsMaak je tijdens je vakantie in Hongaarstalige landen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Hongaars! Zelfs de meest ervaren taalstudent moet het toegeven: Hongaars is een zeer moeilijke taal.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 7,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB taalgids: : Hongaars

ANWB Taalgids Hongaars
Maak je tijdens je vakantie in Hongaarstalige landen verstaanbaar en leer de basis van de taal met de compacte ANWB Taalgids Hongaars!

Zelfs de meest ervaren taalstudent moet het toegeven: Hongaars is een zeer moeilijke taal. Het heeft het een sterk afwijkende grammatica. Gelukkig is er makkelijk aspect: de klemtoon ligt altijd op de eerste lettergreep. Met de ANWB Taalgids Hongaars op zak wordt communiceren in Hongarije een stuk gemakkelijker.

In de gids komen woorden en uitdrukkingen in de volgende categorie├źn aan bod: Algemene uitdrukkingen, aan de grens, op de weg, openbaar vervoer, tanken & pech, overnachten, uitgaan, medische hulp, winkelen en toerisme. De woorden en uitdrukkingen zijn weergegeven in Nederlands-Hongaars en Hongaars-Nederlands. De uitspraak wordt fonetisch weergegeven.

De ANWB Taalgids Hongaars is een compacte vertaalgids die gemakkelijk in de handtas past. Er zijn in totaal 17 ANWB taalgidsen, waaronder Italiaans, Grieks, Frans, Turks, Deens en Portugees.

ISBN
9789018029791
Pagina's
255
Verschenen
Serie
ANWB taalgids
NUR
507
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB