Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB extra

Turkse Zuidkust

Turkse Zuidkust

ANWB extra

Turkse Zuidkust

ANWB extra: Turkse Zuidkust

 

ANWB Extra reisgids Turkse zuidkust - Turkije Ontdek de Turkse zuidkust met de compacte reisgids ANWB Extra Turkse zuidkust! De Turkse zuidkust is een van de boeiendste regio's aan de Middellandse Zee.Leverbaar

€ 11,26

Levertijd: 5 tot 10 werkdagen


Beschrijving ANWB extra: Turkse Zuidkust

ANWB Extra reisgids Turkse zuidkust - Turkije
Ontdek de Turkse zuidkust met de compacte reisgids ANWB Extra Turkse zuidkust!
De Turkse zuidkust is een van de boeiendste regio's aan de Middellandse Zee. Kilometers lange stranden strekken zich uit met op de achtergrond de hoge bergketens van het Taurusgebergte.
De ANWB Extra reisgids Turkse zuidkust biedt naast veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Zoek schilpadden aan de stranden van Dalyan en Kaunos, bezoek het huis van Sint Nicolaas in Myra of struin door de oude stad van Antalya.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 5 miljoen gidsen verkocht over 108 titels, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.


ISBN
9789018033736
Pagina's
128
Verschenen
Serie
ANWB extra
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB

Reisgidsen Europa