Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB wereldreisgids

: Laos & Cambodja

Hester Colijn & Gerard M.L. Harmans

: Laos & Cambodja

ANWB wereldreisgids

: Laos & Cambodja

ANWB wereldreisgids: : Laos & Cambodja

 

ANWB Wereld Reisgids Laos & Cambodja De ANWB Wereldreisgids Laos & Cambodja is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Laos & Cambodja. De streek van mistsluiers boven de Mekong, in het oranje geklede monniken en de geur van houtkacheltjes.Leverbaar

€ 26,68

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving ANWB wereldreisgids: : Laos & Cambodja

ANWB Wereld Reisgids Laos & Cambodja
De ANWB Wereldreisgids Laos & Cambodja is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Laos & Cambodja. De streek van mistsluiers boven de Mekong, in het oranje geklede monniken en de geur van houtkacheltjes. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het Lao Nationaal Museum in Laos en Ankor Wat in Cambodja.

De uitgebreide Laos & Cambodja reisgids telt meer dan 500 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Ook handig: diverse suggesties voor lange en korte rondreizen door de streek. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en een grote uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Laos & Cambodja.


ISBN
9789018039189
Pagina's
504
Verschenen
Serie
ANWB wereldreisgids
NUR
510
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB