Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB Ontdek reisgids

Ontdek Zwitserland

Ontdek Zwitserland

ANWB Ontdek reisgids

Ontdek Zwitserland

ANWB Ontdek reisgids: Ontdek Zwitserland

 

ANWB Ontdek reisgids ZwitserlandVerken Zwitserland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Zwitserland! Natuurlijk mag je de vele bezienswaardigheden in de steden Jura en Basel niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en wandel langs de langste gletsjer van de Alpen: de Aleschgletsjer Wallis, bezoek kunstmuseum Winterthur en maak een rit over de smalspoorlijn tussen Tessino en de Italiaanse stad Domodossola.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 18,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB Ontdek reisgids: Ontdek Zwitserland

ANWB Ontdek reisgids Zwitserland
Verken Zwitserland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Zwitserland! Natuurlijk mag je de vele bezienswaardigheden in de steden Jura en Basel niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en wandel langs de langste gletsjer van de Alpen: de Aleschgletsjer Wallis, bezoek kunstmuseum Winterthur en maak een rit over de smalspoorlijn tussen Tessino en de Italiaanse stad Domodossola.
Deze reisgids biedt naast praktische tips over routes, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten door het land. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je rondreis door Zwitserland.


ISBN
9789018040048
Pagina's
300
Verschenen
Serie
ANWB Ontdek reisgids
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Reisgidsen Europa