Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB voordeel campinggids 2017

ANWB voordeel campinggids 2017

ANWB voordeel campinggids 2017

ANWB voordeel campinggids 2017

 

ANWB Voordeel Campinggids 2017In de ANWB Voordeel Campinggids 2017 vind je maar liefst 3000 Europese campings! Of je nu in Nederland wil kamperen of aan de Middellandse Zee. In de gids staan campings in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Frankrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Kroatië.


Niet leverbaar

€ 13,95

Niet leverbaar


Beschrijving ANWB voordeel campinggids 2017

ANWB Voordeel Campinggids 2017

In de ANWB Voordeel Campinggids 2017 vind je maar liefst 3000 Europese campings! Of je nu in Nederland wil kamperen of aan de Middellandse Zee. In de gids staan campings in Nederland, België, Luxemburg, Groot-Brittannië, Frankrijk, Portugal, Spanje, Zweden, Finland, Denemarken, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, Hongarije, Slovenië en Kroatië. Per land zijn er uitgebreide deelkaarten, per camping een gedetailleerde beschrijving van de campingplek met alle specificaties.

Met de speciale kortingskaart (Camping Key Europe) ontvang je kortingen en aanbiedingen bij de campings: een all-in-tarief per nacht in het laagseizoen, korting in het hoogseizoen en kortingen op het huren van een bungalowtent of stacaravan. Ook zijn er speciale aanbiedingen, zoals bijvoorbeeld 7 overnachtingen = 6 betalen, of 10% korting op een overnachting.

Nieuw dit jaar is de gratis toegang tot de ANWB camping app. Met je CKE-lidmaatschapsnummer of de unieke code die je bij de gids aantreft, download je een compleet overzicht van 9000 campings. Dat is inclusief de 3000 campings in deze gids. Een groot aantal van deze campings is ook online te boeken.

De ANWB heeft meer dan 75 jaar kampeerervaring. Onze eigen campinginspecteurs gaan er elk jaar op uit om de campings te testen. De beoordelingen vind je terug in onze gidsen.


ISBN
9789018040543
Pagina's
1348
Verschenen
NUR
503
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren