Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB wereldreisgids

Wereldreisgids Indonesië

Roland Dusik

Wereldreisgids Indonesië

ANWB wereldreisgids

Wereldreisgids Indonesië

ANWB wereldreisgids: Wereldreisgids Indonesië

 

De ANWB Wereldreisgids Indonesië is compleet vernieuwd. Indonesië is het land van oude tempels op steenworp afstand van een azuurblauwe zee en het Nationaal Park Bali Barat. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het stadhuis van Jakarta en het Geologisch Museum in Bandung.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 28,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB wereldreisgids: Wereldreisgids Indonesië

De ANWB Wereldreisgids Indonesië is compleet vernieuwd. Indonesië is het land van oude tempels op steenworp afstand van een azuurblauwe zee en het Nationaal Park Bali Barat. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het stadhuis van Jakarta en het Geologisch Museum in Bandung.

De uitgebreide Indonesië reisgids telt bijna 600 pagina's boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Indonesië.


ISBN
9789018041335
Pagina's
580
Verschenen
Serie
ANWB wereldreisgids
NUR
517
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB