Boekhandel Douwes Den Haag

EXTRA AMSTERDAM

EXTRA AMSTERDAM

EXTRA AMSTERDAM

EXTRA AMSTERDAM

 

ANWB Extra reisgids Amsterdam - NederlandOntdek Amsterdam met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Amsterdam! Door de combinatie van historisch erfgoed met het leven van nu is onze hoofdstad de perfecte bestemming voor een leuke citytrip.Leverbaar

€ 13,36

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving EXTRA AMSTERDAM

ANWB Extra reisgids Amsterdam - Nederland
Ontdek Amsterdam met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Amsterdam! Door de combinatie van historisch erfgoed met het leven van nu is onze hoofdstad de perfecte bestemming voor een leuke citytrip.
De compacte ANWB Extra reisgids Amsterdam biedt naast diverse routes door de stad en veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je stedentrip niet mag missen. Ga shoppen in de Negen Straatjes, ontdek de volmaakte elegantie van de Gouden Bocht en rust even uit op een bankje of het gras van het Vondelpark.
Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.
ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 5 miljoen compacte gidsen verkocht, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.


ISBN
9789018041397
Pagina's
128
Verschenen
NUR
511
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB