Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB wegenkaart

Costa Blanca

ANWB

Costa Blanca

ANWB wegenkaart

Costa Blanca

ANWB wegenkaart: Costa Blanca

 

ANWB Wegenkaart Costa Blanca Met de gedetailleerde en nauwkeurige ANWB Wegenkaart Spanje/Portugal 5: Costa Blanca op schaal 1:300.000 (1 cm = 3 km), ga je goed voorbereid op autovakantie. De kaart bevat een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en stadsplattegronden van Alacant, Benidorm, Elx/Elche en València/Valencia.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 5,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB wegenkaart: Costa Blanca

ANWB Wegenkaart Costa Blanca
Met de gedetailleerde en nauwkeurige ANWB Wegenkaart Spanje/Portugal 5: Costa Blanca op schaal 1:300.000 (1 cm = 3 km), ga je goed voorbereid op autovakantie. De kaart bevat een uitgebreid plaats- en straatnamenregister en stadsplattegronden van Alacant, Benidorm, Elx/Elche en València/Valencia. In de legenda vind je uitgebreide toeristische informatie.

De compacte wegenkaart is gemaakt van een stevig, duurzaam materiaal, waardoor hij veelvuldig kan worden in- en uitgevouwen.

De ANWB Wegenkaart is al jaren de best verkochte wegenkaart in Nederland. Met meer dan 65 kaarten is er een kaart voor bijna elke bestemming.


ISBN
9789018042950
Verschenen
Serie
ANWB wegenkaart
NUR
31
Druk
1
Uitvoering
Postcard book or pack
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media