Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB Extra

Curacao, Aruba en Bonaire

Angela Heetvelt

Curacao, Aruba en Bonaire

ANWB Extra

Curacao, Aruba en Bonaire

ANWB Extra: Curacao, Aruba en Bonaire

 

ANWB Extra reisgids Curaçao, Aruba en Bonaire Ontdek Aruba, Bonaire en Curaçao met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Curaçao Aruba en Bonaire! Het hele jaar zon, volop stranden, een prachtig blauwe zee en fleurige huizen.


Niet leverbaar

€ 14,49

Niet leverbaar


Beschrijving ANWB Extra: Curacao, Aruba en Bonaire

ANWB Extra reisgids Curaçao, Aruba en Bonaire
Ontdek Aruba, Bonaire en Curaçao met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Curaçao Aruba en Bonaire! Het hele jaar zon, volop stranden, een prachtig blauwe zee en fleurige huizen. Hierdoor zijn deze eilanden de perfecte bestemmingen voor een heerlijke zonvakantie.
De compacte ANWB Extra reisgids Curaçao Aruba en Bonaire biedt naast diverse routes op de eilanden en veel praktische tips over hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je tijdens je vakantie niet mag missen. Ga op zoek naar flamingo's op Curaçao, rijdt langs oude mijnen en huizen op Aruba of ga duiken in het Bonaire National Marine Park.
Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de handtas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor winkelen, eten en drinken en uitgaan.
ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met al meer dan 6 miljoen compacte gidsen verkocht over 113 titels, biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.


ISBN
9789018043162
Pagina's
132
Verschenen
Serie
ANWB Extra
NUR
513
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media