Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB wereldreisgids

WERELDREISGIDS AUSTRALIË

Australië

Roland Dusik

WERELDREISGIDS AUSTRALIË

ANWB wereldreisgids

WERELDREISGIDS AUSTRALIË

Australië

ANWB wereldreisgids: WERELDREISGIDS AUSTRALIË

 

ANWB Wereld Reisgids Australië De ANWB Wereldreisgids Australië is compleet vernieuwd! Australië is het land van stofhappen op eindeloze kaarsrechte wegen, de kleurrijke onderwaterwereld van het Great Barrier Reef en de drie zusters van de Blue Mountains.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 28,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving ANWB wereldreisgids: WERELDREISGIDS AUSTRALIË

ANWB Wereld Reisgids Australië
De ANWB Wereldreisgids Australië is compleet vernieuwd! Australië is het land van stofhappen op eindeloze kaarsrechte wegen, de kleurrijke onderwaterwereld van het Great Barrier Reef en de drie zusters van de Blue Mountains. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het Opera House in Sydney en St. Paul’s Cathedral in Melbourne.

De uitgebreide Australië reisgids telt meer dan 500 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een kleine atlas. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Australië.


ISBN
9789018043322
Pagina's
564
Verschenen
Serie
ANWB wereldreisgids
NUR
518
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media