Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB wereldreisgids

WERELDREISGIDS PERU

Peru

Detlev Kirst

WERELDREISGIDS PERU

ANWB wereldreisgids

WERELDREISGIDS PERU

Peru

ANWB wereldreisgids: WERELDREISGIDS PERU

 

ANWB Wereld Reisgids Peru De ANWB Wereldreisgids Peru is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Peru. Het land is er één van grote contrasten: de kale kustwoestijn aan de koude Grote Oceaan met zijn vruchtbare rivierdalen, de ruige bergen van de Andes en het tropische laagland van de Amazone.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving ANWB wereldreisgids: WERELDREISGIDS PERU

ANWB Wereld Reisgids Peru
De ANWB Wereldreisgids Peru is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Peru. Het land is er één van grote contrasten: de kale kustwoestijn aan de koude Grote Oceaan met zijn vruchtbare rivierdalen, de ruige bergen van de Andes en het tropische laagland van de Amazone. Natuurlijk mag een bezoek aan Cusco, Machu Picchu en het Titicacameer niet ontbreken.
De uitgebreide Peru reisgids telt meer dan 400 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Peru!


ISBN
9789018044060
Pagina's
412
Verschenen
Serie
ANWB wereldreisgids
NUR
515
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media