Boekhandel Douwes Den Haag

Een zomer in Italië

la dolce vita van Rik Felderhof

Marjolein Westerterp & Rik Felderhof

Een zomer in Italië

Een zomer in Italië

la dolce vita van Rik Felderhof

Een zomer in Italië

 

Een zomer in Italië Het dolce vita van Rik Felderhof Een zomer in Italië is een kennismaking met het mooiste van Italië aan de hand van fragmenten uit De Vliegenvanger-trilogie. Daarnaast wordt Felderhof door Marjolein Westerterp gevolgd op zijn tocht door Italië.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,00

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Een zomer in Italië

Een zomer in Italië

Het dolce vita van Rik Felderhof

Een zomer in Italië is een kennismaking met het mooiste van Italië aan de hand van fragmenten uit De Vliegenvanger-trilogie.
Daarnaast wordt Felderhof door Marjolein Westerterp gevolgd op zijn tocht door Italië. Al reizend en gravend in de schatkist van zijn herinneringen ontvouwt zich een beeld van een gesloten persoonlijkheid met een ravissant levensverhaal. Aangevuld met lokale anekdotes en verrassende illustraties van Jos Thomassen.
Een zomer in Italië is een verrukkelijk avontuur met de allure van een roman.
Rik Felderhof was gastheer van het legendarische televisieprogramma Villa Felderhof. Na zijn afscheid schreef hij onder het pseudoniem Ravelli De Vliegenvanger-trilogie, een aangrijpend epos over het leven van een onhandige charmeur met grote thema's als liefde, dood, vriendschap en religie. Het werd een ongekende bestseller. Inmiddels zijn er meer dan tweehonderdduizend exemplaren van verkocht.

Marjolein Westerterp is een ervaren journalist, hoofdredacteur van het internationale reismagazine OOG VOOR AFRIKA en auteur van meerdere boeken. Waaronder Willem-Alexander, een koning om in te lijsten en Máxima, een koningin om van te houden.
Onder de dwingende pen van Westerterp, gedreven door een venijnig gevoel voor humor, ontstaat er een persoonlijk portret van een bevlogen reiziger.


ISBN
9789018044367
Pagina's
416
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren