Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB extra

EXTRA ZILLERTAL SUPERSKI

Zillertal Superski

ANWB Media

EXTRA ZILLERTAL SUPERSKI

ANWB extra

EXTRA ZILLERTAL SUPERSKI

Zillertal Superski

ANWB extra: EXTRA ZILLERTAL SUPERSKI

 

ANWB Extra reisgids Zillertal – Oostenrijk Beleef het Oostenrijkse Zillertal met de nieuwe reisgids ANWB Extra Zillertal Superski! Van beginner tot zeer ervaren skiër, het grote en veelzijdige Zillertal heeft voor elke wintersportfanaat wat wils.Niet leverbaar

€ 12,99

Niet leverbaar


Beschrijving ANWB extra: EXTRA ZILLERTAL SUPERSKI

ANWB Extra reisgids Zillertal – Oostenrijk
Beleef het Oostenrijkse Zillertal met de nieuwe reisgids ANWB Extra Zillertal Superski!
Van beginner tot zeer ervaren skiër, het grote en veelzijdige Zillertal heeft voor elke wintersportfanaat wat wils. In het Zillertal vind je die echte Tiroler gezelligheid. Het gebied bestaat uit vier uitgebreide ski- gebieden die samen goed zijn voor zo’n 515 kilometer aan geprepareerde pistes!
De ANWB Extra reisgids Zillertal Superski biedt naast veel praktische tips over pistes, skiverhuur, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Maak een treinrit over de historische Zillertalbahn, ga bier proeven bij de Zillertal Bierbrouwerij of bezoek de op 2350 meter hoogte liggende Wedelhütte, een traditionele Oostenrijkse berghut met een spectaculair uitzicht over de bergen.
Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met meer dan 100 gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.


ISBN
9789018044954
Pagina's
132
Verschenen
Serie
ANWB extra
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Reisgidsen Europa