Boekhandel Douwes Den Haag

Thailand wereldreisgids

Thailand wereldreisgids

Renate Loose

Thailand wereldreisgids

Thailand wereldreisgids

Thailand wereldreisgids

Thailand wereldreisgids

 

ANWB Wereldreisgids Thailand De ANWB Wereldreisgids Thailand is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Thailand. Het land van witte stranden en felblauwe zeeën, immense watervallen en glooiende rijstvelden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Thailand wereldreisgids

ANWB Wereldreisgids Thailand

De ANWB Wereldreisgids Thailand is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door Thailand. Het land van witte stranden en felblauwe zeeën, immense watervallen en glooiende rijstvelden. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de klongs in Bangkok en de oude tempels van Ayutthaya.

De uitgebreide Thailand reisgids telt meer dan 400 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een grote uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB-gids voor een geweldige rondreis door Thailand.


ISBN
9789018045449
Pagina's
420
Verschenen
NUR
517
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media