Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB wereldreisgids

Zuid Afrika

Zuid Afrika

Dieter Losskarn

Zuid Afrika

ANWB wereldreisgids

Zuid Afrika

Zuid Afrika

ANWB wereldreisgids: Zuid Afrika

 

ANWB Wereld Reisgids Zuid-Afrika De ANWB Wereldreisgids Zuid-Afrika is compleet vernieuwd! Zuid-Afrika, het land van het Krugerpark, Robben Island, de Tafelberg, prachtige stranden en heerlijke wijn.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,95

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB wereldreisgids: Zuid Afrika

ANWB Wereld Reisgids Zuid-Afrika
De ANWB Wereldreisgids Zuid-Afrika is compleet vernieuwd! Zuid-Afrika, het land van het Krugerpark, Robben Island, de Tafelberg, prachtige stranden en heerlijke wijn. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het South African Museum in Kaapstad, het oudste en beste museum van het land, en het Apartheid Museum in Johannesburg.

De uitgebreide Zuid-Afrika reisgids telt 440 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en gaat dieper in op de achtergronden van land en volk. Daarnaast is alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden overzichtelijk gerangschikt, inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een grote uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Zuid-Afrika.


ISBN
9789018045470
Pagina's
444
Verschenen
Serie
ANWB wereldreisgids
NUR
516
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media