Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB Extra

Zuid-Korea

Zuid-Korea

Josine Van Heek

Zuid-Korea

ANWB Extra

Zuid-Korea

Zuid-Korea

ANWB Extra: Zuid-Korea

 

ANWB Extra reisgids Zuid-Korea met Seoul Beleef Zuid-Korea (met Seoul) met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Zuid-Korea! Op een elektrische step, via je smartphone luisterend naar K-pop, onderweg naar een tempel om te gaan bidden voor voorspoed.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 12,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB Extra: Zuid-Korea

ANWB Extra reisgids Zuid-Korea met Seoul
Beleef Zuid-Korea (met Seoul) met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Zuid-Korea! Op een elektrische step, via je smartphone luisterend naar K-pop, onderweg naar een tempel om te gaan bidden voor voorspoed. Traditioneel en modern Zuid-Korea zijn met elkaar vervlochten. Dit maakt van Zuid-Korea een aantrekkelijke vakantiebestemming en van Seoul de perfecte plek voor een citytrip!

De ANWB Extra reisgids Zuid-Korea met Seoul biedt naast veel praktische tips over hotels, restaurants en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Wandel over de 6 kilometer lange Hwaseong muur, dompel je onder in de cultuur van K-pop in de trendy wijk Gangnam of zoek de rust op en ga eilandhoppen in de enorme baai van Tongyeong.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met meer dan 120 gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.


ISBN
9789018045814
Pagina's
128
Verschenen
Serie
ANWB Extra
NUR
517
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB