Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB Extra

Suriname

Suriname

Suriname

ANWB Extra

Suriname

Suriname

ANWB Extra: Suriname

 

ANWB Extra reisgids Suriname Beleef Suriname met de vernieuwde reisgids ANWB Extra Suriname! Voor Nederlanders blijft Suriname een comfortabele mix tussen exotisch en vertrouwd. Of je nu diep in de jungle zit, aan de boorden van de Atlantische Oceaan, of in het hart van Paramaribo.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 12,99

Ophalen: Nu 2 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB Extra: Suriname

ANWB Extra reisgids Suriname
Beleef Suriname met de vernieuwde reisgids ANWB Extra Suriname! Voor Nederlanders blijft Suriname een comfortabele mix tussen exotisch en vertrouwd. Of je nu diep in de jungle zit, aan de boorden van de Atlantische Oceaan, of in het hart van Paramaribo. De ANWB Extra reisgids Suriname biedt naast veel praktische tips over vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Ga fietsen langs de oude plantages van Commewijne, duik in het koele water van Colakreek, of maak een trip naar het landelijke plaatsje Groningen aan de rivier Saramacca.
Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met bijna 130 gidsen biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.


ISBN
9789018046170
Pagina's
128
Verschenen
Serie
ANWB Extra
NUR
515
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB