Boekhandel Douwes Den Haag

Europa's andere steden

MairDumont

Europa's andere steden

Europa's andere steden

Europa's andere steden

 

De populaire Extra-serie van de ANWB presenteert een selectie van 15 onontdekte steden als alternatief voor de Europese klassiekers. Want waarom zijn Graz en Glasgow juist nu interessant? Wie kent alle ins en outs van Belgrado en Valencia?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 19,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Europa's andere steden

De populaire Extra-serie van de ANWB presenteert een selectie van 15 onontdekte steden als alternatief voor de Europese klassiekers.
Want waarom zijn Graz en Glasgow juist nu interessant? Wie kent alle ins en outs van Belgrado en Valencia? Wat maakt Napels tot zo’n aantrekkelijke stad?
Al deze 15 steden hebben hun eigen charme en karakter – van gemoedelijke provinciestad tot levendige metropool, van pubs tot gastronomische hoogstandjes, van eeuwenoude tradities tot avant-garde.
Verken deze onderschatte steden met de tips van onze auteurs die de stad door en door kennen. Ga mee naar de mooiste en boeiendste plekjes, ontdek waar je heerlijk kunt relaxen, shoppen en flaneren, en bezoek onbekende maar niet onbeminde musea. Bekijk Europa van een nieuwe kant!


ISBN
9789018047580
Pagina's
248
Verschenen
NUR
510
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB