Boekhandel Douwes Den Haag

De Zin van Reizen

Voor verantwoord en gezond reizen, met een goed gevoel

Lonely Planet

De Zin van Reizen

De Zin van Reizen

Voor verantwoord en gezond reizen, met een goed gevoel

De Zin van Reizen

 

De zin van reizen 120 verrijkende reiservaringen voor verantwoord en gezond reizen met een goed gevoel Wat is de zin van reizen? Deze vraag heeft misschien een wat negatieve klank, maar is, zeker in deze tijden, wel terecht.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De Zin van Reizen

De zin van reizen

120 verrijkende reiservaringen
voor verantwoord en gezond reizen met een goed gevoel

Wat is de zin van reizen? Deze vraag heeft misschien een wat negatieve klank, maar is, zeker in deze tijden, wel terecht. Wat is een goede reden om de hele wereld over te vliegen? Je ego strelen door weer een bestemming af te vinken? Je wanderlust stillen? Het antwoord is voor iedereen anders, maar wij dagen je uit om niet alleen te reizen voor jezelf, maar om goed te doen voor een ander. Word zen, maar draag tegelijk je steentje bij.

Blijf reizen maken. Zit niet stil. Reizen zorgt voor een goed gevoel. Maar doe het bewust en verantwoord.

Zoek je duurzaamheid, spiritualiteit of gewoon een onvergetelijk avontuur?
Slapen onder de sterren, een solo-citytrip, natuurfenomenen aanschouwen, een week in retraite of, nog ambitieuzer, gemeenschappen helpen en het milieu beschermen – dit boek is de essentiële metgezel voor een goed bereisd en inspirerend leven.


ISBN
9789018047603
Pagina's
304
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB

Reizen Algemeen