Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB

Camperboek Duitsland

ANWB

Camperboek Duitsland

ANWB

Camperboek Duitsland

ANWB: Camperboek Duitsland

 

Camperboek Duitsland Duitse droomroutes met de camper Flexibel, zelfstandig, ongestoord en dicht bij de natuur; reizen met een camper is populair omdat het zoveel voordelen heeft. In dit boek hebben we 20 routes geselecteerd.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 29,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving ANWB: Camperboek Duitsland

Camperboek Duitsland

Duitse droomroutes met de camper

Flexibel, zelfstandig, ongestoord en dicht bij de natuur; reizen met een camper is populair omdat het zoveel voordelen heeft.

In dit boek hebben we 20 routes geselecteerd. Ze lopen meestal langs een van de officiële vakantieroutes - van de kust in het noorden tot het Donaudal in het zuiden. De afwisselende routes lopen van de Hanzeroute door het Ruhrgebied, langs de Moezel, Rijn en Neckar naar de Bodensee. Natuurlijk zijn er ook de twee oudste en bekendste vakantieroutes in Duitsland: de Alpenstraße en de Romantische Straße.

Voor elke route worden aantrekkelijke camperplaatsen voorgesteld. Gedetailleerde routekaarten geven een overzicht van de exacte koers. Ook worden de belangrijkste bezienswaardigheden, spannende plekken, waardevolle omwegen en fantastische natuurbelevenissen gepresenteerd.


ISBN
9789018047801
Pagina's
296
Verschenen
Serie
ANWB
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB

Reizen Algemeen