Boekhandel Douwes Den Haag

ANWB Camperboek Frankrijk

De mooiste routes met de camper

ANWB

ANWB Camperboek Frankrijk

ANWB Camperboek Frankrijk

De mooiste routes met de camper

ANWB Camperboek Frankrijk

 

‘Leven als God in Frankrijk’ – wie met de camper onderweg is zal al beamen dat deze uitdrukking de spijker op de kop slaat. Er is nauwelijks een land dat zoveel waarde hecht aan lekker eten als Frankrijk, om nog maar te zwijgen van de legendarische Franse wijnen en champagne.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving ANWB Camperboek Frankrijk

‘Leven als God in Frankrijk’ – wie met de camper onderweg is zal al beamen dat deze uitdrukking de spijker op de kop slaat. Er is nauwelijks een land dat zoveel waarde hecht aan lekker eten als Frankrijk, om nog maar te zwijgen van de legendarische Franse wijnen en champagne. En er zijn nog veel meer redenen om van Frankrijk te houden: de sprookjesachtige kastelen aan de Loire, de eindeloze stranden aan de Atlantische kust, de groene vulkanen van Auvergne of de wijnfeesten in de Elzas.

Negentien zorgvuldig samengestelde routes voeren door Frankrijk in al zijn verscheidenheid: van Bretagne tot de Golf van Biskaje, van de Pyreneeën tot de Côte d’Azur, van de Provence tot Bourgondië. Frankrijk is zo rijk aan adembenemende landschappen, plaatsen met een rijke geschiedenis en onnavolgbare culturele indrukken dat elke reisdag een belevenis is.

* 19 droomroutes door Frankrijk
* Veel tips voor camperplaatsen onderweg
* GPS-tracks, routekaarten en reisatlas


ISBN
9789018049140
Pagina's
344
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Reisgidsen Europa