Boekhandel Douwes Den Haag

Canada-West

Kurt Jochen Ohlhoff

Canada-West

Canada-West

Canada-West

 

ANWB WERELDREISGIDS CANADA-WEST & ALASKA De ANWB Wereld Reisgids Canada West & Alaska is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het westen van Canada en Alaska. De streek van oneindige vergezichten met sneeuw, bossen, toendra’s en talloos veel eilanden en meren.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 28,49

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Canada-West

ANWB WERELDREISGIDS CANADA-WEST & ALASKA

De ANWB Wereld Reisgids Canada West & Alaska is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het westen van Canada en Alaska. De streek van oneindige vergezichten met sneeuw, bossen, toendra’s en talloos veel eilanden en meren. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de Coal Harbour in Vancouver en de Stampede in Calgary.

De uitgebreide Canada West & Alaska reisgids telt bijna 500 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast krijg je alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips over hotels, vakantiehuizen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare gids voor een geweldige rondreis door het westen van Canada en Alaska.


ISBN
9789018049584
Pagina's
496
Verschenen
NUR
513
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media