Boekhandel Douwes Den Haag

Canada-Oost

Ole Helmhausen & Kurt Jochen Ohlhoff

Canada-Oost

Canada-Oost

Canada-Oost

 

ANWB Wereldreisgids Canada oost De ANWB Wereldreisgids Canada oost is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het oosten van Canada. De streek van het wereldberoemde Thousand Islands-merengebied en de Golfe du St.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 28,49

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Canada-Oost

ANWB Wereldreisgids Canada oost

De ANWB Wereldreisgids Canada oost is een complete en praktische reisgids voor jouw droomvakantie door het oosten van Canada. De streek van het wereldberoemde Thousand Islands-merengebied en de Golfe du St. Laurent. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals de torenhoge CN Tower in Toronto en Marché Jean-Talon in Montréal.

De uitgebreide reisgids telt meer dan 500 pagina’s boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en alles over de achtergronden van land en volk. Daarnaast alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden. Inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door het oosten van Canada.


ISBN
9789018049591
Pagina's
512
Verschenen
NUR
513
Druk
2
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Reisgidsen Noord-Amerika