Boekhandel Douwes Den Haag

Ontdek Noorwegen, fjorden

Marie Helen Banck

Ontdek Noorwegen, fjorden

Ontdek Noorwegen, fjorden

Ontdek Noorwegen, fjorden

 

ANWB Ontdek reisgids Noorwegen fjorden Verken de Noorse fjorden met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Noorwegen fjorden! Natuurlijk mag je de Preekstoel van Lysefjord en de steden Bergen en Stavanger niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en maak een wandeling naar de verlaten boerderij Skageflå op de Geirangerfjord of struin door het mooie vissersdorpje Bud.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,50


Beschrijving Ontdek Noorwegen, fjorden

ANWB Ontdek reisgids Noorwegen fjorden

Verken de Noorse fjorden met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Noorwegen fjorden!

Natuurlijk mag je de Preekstoel van Lysefjord en de steden Bergen en Stavanger niet missen, maar ga ook eens van de gebaande paden en maak een wandeling naar de verlaten boerderij Skageflå op de Geirangerfjord of struin door het mooie vissersdorpje Bud.

De Ontdek reisgids Noorwegen fjorden biedt naast praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten door het land. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je reis door Noorwegen.


ISBN
9789018049942
Pagina's
296
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Reisgidsen Europa