Boekhandel Douwes Den Haag

Ontdek Scandinavië noord, Noordkaap, Lofoten

Ger Meesters

Ontdek Scandinavië noord, Noordkaap, Lofoten

Ontdek Scandinavië noord, Noordkaap, Lofoten

Ontdek Scandinavië noord, Noordkaap, Lofoten

 

ANWB Ontdek reisgids Scandinavië noord, Noordkaap & Lofoten Verken Scandinavië noord op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Scandinavië noord Noordkaap & Lofoten! Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de Noordkaap, de gletsjers en fjorden niet missen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Ontdek Scandinavië noord, Noordkaap, Lofoten

ANWB Ontdek reisgids Scandinavië noord, Noordkaap & Lofoten

Verken Scandinavië noord op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Scandinavië noord Noordkaap & Lofoten!

Natuurlijk mag je bezienswaardigheden zoals de Noordkaap, de gletsjers en fjorden niet missen. Maar ga ook eens van de gebaande paden en spot vogels op de Flatruet hoogvlakte, bezoek het Skulpturlandskap Nordland voor de meest interessante kunstwerken of ga op zoek naar de geschiedenis van noordpoolreiziger Roald Amundsen in de stad Tromsø.

Deze reisgids biedt naast praktische tips over routes, hotels en vervoer ook originele ontdekkingstochten door de regio. De auteur laat juist díe plekjes zien waar de andere toeristen aan voorbij lopen. Achter in de handzame gids zit een uitneembare kaart. Kortom: deze reisgids is een onmisbare reisgezel tijdens je vakantie door Scandinavië noord, Noordkaap & Lofoten!


ISBN
9789018049959
Pagina's
312
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Reisgidsen Europa