Boekhandel Douwes Den Haag

Zuid-Afrika

Dieter Losskarn

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

 

ANWB Wereld Reisgids Zuid-Afrika De ANWB Wereldreisgids Zuid-Afrika is compleet vernieuwd! Zuid-Afrika, het land van het Krugerpark, Robben Island, de Tafelberg, prachtige stranden en heerlijke wijn.


Leverbaar

€ 28,49

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving Zuid-Afrika

ANWB Wereld Reisgids Zuid-Afrika

De ANWB Wereldreisgids Zuid-Afrika is compleet vernieuwd! Zuid-Afrika, het land van het Krugerpark, Robben Island, de Tafelberg, prachtige stranden en heerlijke wijn. Maar ook van grote steden vol bezienswaardigheden zoals het South African Museum in Kaapstad, het oudste en beste museum van het land, en het Apartheid Museum in Johannesburg.

De uitgebreide Zuid-Afrika reisgids staat boordevol hoogtepunten, originele tips, schitterende wandelroutes en gaat dieper in op de achtergronden van land en volk. Daarnaast is alle praktische informatie zoals openingstijden van musea, tips voor overnachtingen en vervoerstijden overzichtelijk gerangschikt, inclusief stadsplattegronden, overzichtskaarten en achterin een grote uitneembare kaart. Kortom: een onmisbare ANWB gids voor een geweldige rondreis door Zuid-Afrika.


ISBN
9789018049966
Pagina's
432
Verschenen
NUR
516
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media