Boekhandel Douwes Den Haag

De nieuwe wandelaar

Dirk Wijnand de Jong

De nieuwe wandelaar

De nieuwe wandelaar

De nieuwe wandelaar

 

Tijdens de corona-jaren is er een nieuwe wandelaar opgestaan. Niet de doorgewinterde, Kampioen-lezende hiker maar een wandelaar die het lopen zeker geen hiken zal noemen en in plaats van wandelschoenen op een paar sneakers het bos ingaat.


Niet leverbaar

€ 19,99

Niet leverbaar


Beschrijving De nieuwe wandelaar

Tijdens de corona-jaren is er een nieuwe wandelaar opgestaan. Niet de doorgewinterde, Kampioen-lezende hiker maar een wandelaar die het lopen zeker geen hiken zal noemen en in plaats van wandelschoenen op een paar sneakers het bos ingaat. Deze wandelaar heeft het lopen ontdekt en is ook na de lockdowns blijven wandelen. Én stiekem wil deze wandelaar meer en kan daar best een beetje hulp bij gebruiken.

Dirk Wijnand de Jong is zo’n doorgewinterde wandelaar die hikes over de hele wereld heeft gemaakt. Hij neemt jou als lezer op geestige, niet te serieuze wijze mee in de lol van het lopen. Van praktische tips om je veters te strikken tot aan het vinden van de fotogeniekste heidevelden van Nederland. Hij leert je hoe je een kaart of het wandelnetwerk moet gebruiken en wat voor soort wandelingen er zoal zijn in ons land. Kortom, hij laat je zien hoe léuk het wandelen eigenlijk is – of kan zijn.


ISBN
9789018049980
Pagina's
144
Verschenen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB

Wandelgidsen