Boekhandel Douwes Den Haag

Camperboek Portugal

ANWB

Camperboek Portugal

Camperboek Portugal

Camperboek Portugal

 

‘Bem-Vindo’, welkom in Portugal! Dit land in het uiterste zuidwesten van Europa biedt een aangename mix van afwisselende landschappen, prachtige steden en een fantastische, 1800 km lange kust. Daar aan de Atlantische Oceaan vind je charmante vissersplaatsjes en schitterende zandstranden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 29,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Camperboek Portugal

‘Bem-Vindo’, welkom in Portugal! Dit land in het uiterste zuidwesten van Europa biedt een aangename mix van afwisselende landschappen, prachtige steden en een fantastische, 1800 km lange kust. Daar aan de Atlantische Oceaan vind je charmante vissersplaatsjes en schitterende zandstranden. In het heerlijke binnenland liggen nostalgische granieten dorpen en kun je naar het beroemde dal van de Douro, waar de druiven voor de port groeien.

Deze gids wijst de camperliefhebber de weg door het mooie Portugal en vertelt over de indrukwekkende bezienswaardigheden die langs de route zijn te vinden. Een korte beschrijving van mooie campings onderweg zorgt dat je niet lang hoeft te zoeken naar een goede plek om te overnachten.


ISBN
9789018053192
Pagina's
320
Verschenen
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB

Reisgidsen Europa