Boekhandel Douwes Den Haag

Zuid-Tirol

Dolomieten

Reinhard Kuntzke

Zuid-Tirol

Zuid-Tirol

Dolomieten

Zuid-Tirol

 

ANWB Extra reisgids Zuid-Tirol Dolomieten Beleef Zuid-Tirol Dolomieten met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Zuid-Tirol Dolomieten! Ten zuiden van de Brennerpas begint een indrukwekkend berglandschap waar de skiër en bergbeklimmer zijn hart ophaalt.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,50

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Zuid-Tirol

ANWB Extra reisgids Zuid-Tirol Dolomieten

Beleef Zuid-Tirol Dolomieten met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Zuid-Tirol Dolomieten! Ten zuiden van de Brennerpas begint een indrukwekkend berglandschap waar de skiër en bergbeklimmer zijn hart ophaalt. Door de vele burchten en kastelen is de streek ook zeer geschikt voor de cultuurliefhebber.

De ANWB Extra reisgids Zuid-Tirol Dolomieten biedt naast heel veel praktische tips over campings, vakantiehuizen, hotels en vervoer ook 15 inspirerende bezienswaardigheden die je niet mag missen. Bezoek het kasteel van hertogin Margarete Maultasch, wandel over de wijnhellingen van Kaltern of fiets van Mals naar Meran.

Deze kleine reisgids past gemakkelijk in de tas en heeft een handige uitneembare kaart met daarop de beste tips voor overnachten, winkelen, eten en drinken en uitgaan.

ANWB Extra is de succesvolste reisgidsenserie van Nederland! Met meer dan 100 titels biedt deze serie een reisgids voor nagenoeg iedere denkbare bestemming.


ISBN
9789018053383
Pagina's
128
Verschijnt
NUR
512
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
ANWB Media

Reisgidsen Europa