Boekhandel Douwes Den Haag

Louise

Wolkenjager

Marcel Vaarmeijer

Wolkenjager

Louise

Wolkenjager

Louise: Wolkenjager

 

Een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,99


Beschrijving Louise: Wolkenjager

(POD) Wolkenjager (Louise deel 3) – Marcel Vaarmeijer - Roman

Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer, auteur van Heelmeester – dat op de longlist van de Libris Literatuurprijs stond – is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping.
Texas, 1969. Eden B. Foster wordt door haar ouders voorbereid op een invasie van de Russen. Oorlog is bij hen altijd op de achtergrond aanwezig. Het slimme, onverschrokken meisje leert al op jonge leeftijd vliegen van haar steenrijke oom Fritz. Op haar 18e meldt Eden zich aan bij de marine en wordt piloot. Ze neemt deel aan oorlogen en conflicten, en redt duizenden mensenlevens. Tijdens een gevangenschap in Afghanistan krijgt ze een dochter die haar wordt afgenomen, en naar wie ze tien jaar zal zoeken. Als ze de marine wil verlaten en Donald Trump president is geworden, raakt Eden betrokken bij een ingenieus masterplan van haar vader, met grote gevolgen.
‘In een humoristische stijl creëert Vaarmeijer een meeslepend verhaal vol bizarre gebeurtenissen en verrassende plotwendingen.’ Nederlands Dagblad, Mieke Wilcke

‘Vaarmeijer gebruikt een hele prettige directe toegankelijke stijl zonder veel opsmuk waardoor je dicht op het verhaal blijft zitten. Het is een tragikomisch verhaal en doet daarmee enigszins denken aan de beste romans van John Irving. Zeer, zeer geestig, op een mooie manier ontroerend en eigenlijk ook nog eens spannend.’ Remco Houtepen (Radio 5):

‘De liefde spat werkelijk van de pagina’s. Een boek dat alles in zich heeft: je moet erom lachen, je moet erom huilen. In een lichtvoetige schrijfstijl neemt Marcel Vaarmeijer je mee langs een emotionele geschiedenis.’ Annelies Gehring (Larense Boekhandel)


ISBN
9789021026909
Pagina's
336
Verschenen
Serie
Louise
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Romans