Boekhandel Douwes Den Haag

Hoera baby onderweg!

Zwangerschapsinvulboek vol praktische tips, checklists, mijlpalen en ruimte voor foto's

Bobbi Eden

Hoera baby onderweg!

Hoera baby onderweg!

Zwangerschapsinvulboek vol praktische tips, checklists, mijlpalen en ruimte voor foto's

Hoera baby onderweg!

 

Een invulboek van Bobbi Eden voor een onbetaalbare herinnering vanaf de prille zwangerschap tot en met de eerste maanden van jouw kindje.Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Hoera baby onderweg!

Met dit zwangerschapsinvulboek vol vragen en tips, ruimte om foto’s en echo’s in te plakken, checklists en praktische informatie leidt Bobbi Eden je door alle weken van de zwangerschap. Zo leg je de bijzonderste momenten voor altijd vast. Dit is het perfecte cadeau voor moeders in spe, of je dat nu zelf bent of iemand in jouw omgeving!

Een zwangerschap is een ontzettend wonderlijke, maar ook spannende, ervaring. Er gebeurt en verandert zoveel – in je lichaam en in je dagelijks leven – dat het ontzettend fijn is om later terug te kunnen kijken en je zwangerschap op een rustig moment te herbeleven. Bobbi Eden, zelf moeder en met veel kennis van bevallingen door Bevallen met Bobbi, helpt je om deze bewogen tijd goed vast te leggen. En wie het programma gezien heeft, weet hoe fijn het is om Bobbi aan je zijde te hebben. Door de zwangerschapskalender, indeling op weken, checklists voor het herinneringsdoosje, de vluchtkoffer en het geboorteplan, tips voor positiekleding, de babymoon en self-care, veel ruimte voor jouw ervaringen, en nog veel meer, heb jij een mooie ondersteuning tijdens je zwangerschap en een persoonlijke herinnering voor later.


ISBN
9789021035482
Pagina's
128
Verschijnt
NUR
850
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff