Boekhandel Douwes Den Haag

Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij

De kleine bakkerij aan het strand 4

Jenny Colgan

Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij

Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij

De kleine bakkerij aan het strand 4

Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij

 

Het vierde deel uit de bestverkopende De kleine bakkerij-serie is weer een heerlijke feelgood vol humor, romantiek en eilandgevoel!Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 12,99


Beschrijving Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij

In Een nieuwe zomer in de kleine bakkerij van Jenny Colgan arriveert Marisa Rossi op het prachtige eiland Mount Polbearne, maar ze merkt van de mooie omgeving nauwelijks iets op. Sinds de dood van haar geliefde grootvader is ze zichzelf niet meer en heeft ze een angststoornis ontwikkeld. Zelfs het koken van heerlijke Italiaanse gerechten, normaalgesproken haar passie, is haar nu te veel. Marisa verschuilt zich in haar vakantiehuis, totdat ze van haar therapeut haar horizon moet gaan verbreden. Die plannen worden echter behoorlijk bemoeilijkt door Marisa’s nieuwe buurman, een aantrekkelijke maar luidruchtige Russische pianoleraar. Ze wordt gek van zijn gecomponeer dat tot diep in de nacht doorgaat.

Toch lukt het Marisa om vrienden te maken. Zoals Polly, die voor haar bakkerij aan het strand dringend nieuwe plannen moet maken. De zaak heeft behoefte aan sprankelende ideeën, aan meer sjeu, meer... dolce vita?


ISBN
9789021035901
Pagina's
384
Verschenen
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Vertaalde literaire roman, novelle