Boekhandel Douwes Den Haag

Bruiloft op slippers

Marjoleine Tel

Bruiloft op slippers

Bruiloft op slippers

Bruiloft op slippers

 

Leesvoer nodig voor de vakantie? De bestsellerserie Campinggeluk! Een heerlijke feelgoodserie vol humor en verwikkelingen gesitueerd op een bosrijke camping op de Veluwe.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Bruiloft op slippers

In Bruiloft op slippers, het tweede deel van de bestsellerserie Campinggeluk, begint eindelijk het nieuwe campingseizoen en iedereen hee¬ft er zin in. Vooral met de bruiloft¬ in het vooruitzicht! Linda is dolgelukkig dat ze met haar twee zonen bij haar nieuwe grote liefde, campingdirecteur Martin, is ingetrokken. Maar haar nieuwe leven is behoorlijk wennen. Op Wendy, die haar zwangerschapsverlof op de camping doorbrengt, kan ze ook niet altijd rekenen. In de rustige winterperiode heeft¬ Linda van alles bedacht voor de camping. Wat meer luxe kan geen kwaad, vindt ze. Maar de campinggasten moeten niets hebben van haar glampingideeën en komen in opstand. Linda had zich de aanloop naar haar bruiloft¬ heel anders voorgesteld. Tot ze hulp krijgt uit onverwachte hoek.

‘Marjoleine heeft¬ zo’n fijne schrijfstijl dat je het boek het liefst in één keer uit zou willen lezen.’ Wendyblogt.nl

‘Zo moeten lachen om de “rijg jezelf in balans”-workshop waaraan Wendy en Linda meedoen. Deze serie tovert een glimlach op mijn gezicht.’ Rita Leyman


ISBN
9789021041032
Pagina's
304
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Romans