Boekhandel Douwes Den Haag

Het zolderkamertje aan de Bloemgracht

Mia Zomerdijk

Het zolderkamertje aan de Bloemgracht

Het zolderkamertje aan de Bloemgracht

Het zolderkamertje aan de Bloemgracht

 

Wanneer Cilla en Nick oog in oog komen te staan met een deurwaarder, zetten ze hun relatie op het spel om hun geldproblemen op te lossen. Maar is geld meer waar dan liefde?


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99


Beschrijving Het zolderkamertje aan de Bloemgracht

Cilla en Nick wonen samen in het knusse zolderkamertje aan de Bloemgracht. Ze zijn heel gelukkig met elkaar, leven minimalistisch en hechten meer waarde aan tijd dan aan geld. Maar hun droomleven valt in duigen wanneer op een dag een deurwaarder aanbelt met de mededeling dat ze een enorme schuld hebben. Hoe gaan ze dat oplossen nu Cilla werkloos is en Nick alleen pizza’s bezorgt, maar nog niets verdient met zijn grote passie: zijn muziek?

Dan ziet Cilla op tv een trailer van het nieuwe realityprogramma Herstart dat mensen met problemen helpt. Het enige wat ze moeten doen is een paar relatieproblemen verzinnen, -financiële moeilijkheden hebben ze toch al. Tot hun grote blijdschap worden Cilla en Nick voor het programma geselecteerd en beginnen ze aan hun ‘neppe’ leven, wat best goed gaat: ze hebben er lol in en ze weten waarvoor ze het doen. Maar wanneer de eerste aflevering op tv verschijnt, komt Cilla erachter dat hun verzonnen relatieproblemen toch niet zo verzonnen zijn als ze dacht…

‘Heerlijk verhaal. Even woon je zelf op dat zolderkamertje. Met recht een feelgood!’ Gemma op Kobo.com


ISBN
9789021041063
Pagina's
336
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luitingh Sijthoff

Romans