Boekhandel Douwes Den Haag

De winnaars

Fredrik Backman

De winnaars

De winnaars

De winnaars

 

Deel 3 in de Björnstad-trilogieDe instant New York Times-bestseller van de auteur van Een man die Ove heetEr zijn twee jaar verstreken sinds de gebeurtenissen waar niemand aan wil denken. Iedereen heeft geprobeerd zijn leven weer op te pakken, maar er is iets aan dit deel van het bos dat dat nooit echt toelaat.We zijn een stad met verdriet in ons hart en geweld in de lucht.Nog te verschijnen

€ 24,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De winnaars

Deel 3 in de Björnstad-trilogie


De instant New York Times-bestseller van de auteur van Een man die Ove heet


Er zijn twee jaar verstreken sinds de gebeurtenissen waar niemand aan wil denken. Iedereen heeft geprobeerd zijn leven weer op te pakken, maar er is iets aan dit deel van het bos dat dat nooit echt toelaat.


We zijn een stad met verdriet in ons hart en geweld in de lucht. We houden van verhalen met een happy end, maar diep vanbinnen wisten we waarschijnlijk altijd al dat dit er niet een was.


Het begint deze keer met een storm en eindigt in vuur. Iemand die lang weg is geweest komt naar huis. Iemand droomt van de NHL en iemand droomt van wraak. Iemand haat, iemand vecht, iemand pakt een pistool en loopt naar de ijsbaan. Waaruit bestaat een familie? En een hockeyteam? Of een gemeenschap? Ze bestaan allemaal uit de optelsom van onze keuzes. En om hen te beschermen zijn we bereid alles op te offeren. Alles.


De winnaars is het laatste, langverwachte deel in de Björnstad-trilogie van bestsellerauteur Fredrik Backman. Voor fans van Jojo Moyes en Friday Night Lights.


‘Een meeslepende en ontroerende roman.’ – The New York TimesISBN
9789021423548
Pagina's
704
Verschijnt
NUR
302
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Volt

Vertaalde literaire roman, novelle