Boekhandel Douwes Den Haag

De tweede kans

Vi Keeland & Penelope Ward

De tweede kans

De tweede kans

De tweede kans

 

Hij gelooft niet meer in de liefde. Totdat hij haar ontmoet…Elodie is op weg naar een sollicitatiegesprek als ze met haar aftandse oude auto een botsing krijgt met een glimmende Mercedes. De man die uit de auto stapt is heel erg knap, en Elodie staat even met haar mond vol tanden.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving De tweede kans

Hij gelooft niet meer in de liefde. Totdat hij haar ontmoet…

Elodie is op weg naar een sollicitatiegesprek als ze met haar aftandse oude auto een botsing krijgt met een glimmende Mercedes. De man die uit de auto stapt is heel erg knap, en Elodie staat even met haar mond vol tanden. Tot de arrogante man háár de schuld geeft van de aanrijding, terwijl het duidelijk zíjn schuld was! Elodie zet hem goed op zijn nummer, en gaat er dan snel vandoor om nog op tijd bij haar sollicitatie te komen.

Eenmaal op het kantoor aangekomen, moet ze nog even wachten tot degene met wie ze het gesprek heeft, ene Hollis LaCroix, arriveert. Als die de kamer binnenkomt, schrikt Elodie zich rot – Hollis is de knappe man van de aanrijding! Dat wordt een ongemakkelijk sollicitatiegesprek…


De tweede kans is een romantisch verhaal vol spanning tussen de twee hoofdpersonen. Vi Keeland en Penelope Ward schreven samen al meerdere internationaal populaire boeken, waaronder de bestseller De perfecte huisgenoot.
ISBN
9789021460765
Pagina's
368
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Love Books

Romantiek