Boekhandel Douwes Den Haag

Mrs. Wallbanger

Hoe weet je of je er klaar voor bent de rest van je leven met iemand door te brengen?

Alice Clayton

Mrs. Wallbanger

Mrs. Wallbanger

Hoe weet je of je er klaar voor bent de rest van je leven met iemand door te brengen?

Mrs. Wallbanger

 

Het hilarische vervolg op de internationale megabestseller WallbangerNa een ietwat bijzonder en onstuimig begin zijn Caroline en haar knappe buurman Simon dolverliefd. Caroline heeft het op werk knaldruk: haar baas is op huwelijksreis dus moet Caroline het kantoor draaiende houden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,99


Beschrijving Mrs. Wallbanger

Het hilarische vervolg op de internationale megabestseller Wallbanger

Na een ietwat bijzonder en onstuimig begin zijn Caroline en haar knappe buurman Simon dolverliefd. Caroline heeft het op werk knaldruk: haar baas is op huwelijksreis dus moet Caroline het kantoor draaiende houden. En dan krijgt ze ook nog eens de kans om het ontwerp te maken voor een prachtig oud hotel dat gerenoveerd gaat worden. Simon reist ondertussen als veelgevraagd fotograaf de hele wereld over. Hun relatie is dus grotendeels op afstand, maar de steamy herenigingen die dat oplevert maken het meer dan goed.

Tot Simon ineens besluit dat hij genoeg heeft van zijn reizende leven, en dat hij meer thuis wil zijn. Hoewel de romantische avonturen van hun vrienden voor veel welkome afleiding zorgen, zullen Simon en Caroline er toch niet aan ontkomen om het een keer te hebben over hoe ze samen verder willen. Ze willen niets liever dan bij elkaar blijven, maar liggen hun toekomstbeelden niet te ver uit elkaar?


REVIEWS

Over Mrs. Wallbanger

‘We willen echt even nagenieten: vrolijk, blozend, en totaal verliefd op dit boek.’ – CHRISTINA LAUREN

Over Wallbanger:

‘Puur escapisme… met grappige personages, gevatte dialogen en meerdere sexy scènes.’ – BOOKLISTISBN
9789021469058
Pagina's
312
Verschenen
NUR
343
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Love Books

Romantiek