Boekhandel Douwes Den Haag

Niet meer aan denken

Gio Lippens

Niet meer aan denken

Niet meer aan denken

Niet meer aan denken

 

Een ontroerende roman over de blinde liefde van een vader voor zijn dochterNiet meer aan denken is een roman over tekortschieten, vluchtgedrag, verwerken en verzoenen. Tegen een decor van Limburgse heuvels, de Eiffel en de Ardennen komen een vader en zijn dochter dichter tot elkaar, na een jarenlange, oorverdovende stilte.Op een dag krijgt Thomas’ zoon Jasper een zwaar ongeluk.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Niet meer aan denken

Een ontroerende roman over de blinde liefde van een vader voor zijn dochter

Niet meer aan denken is een roman over tekortschieten, vluchtgedrag, verwerken en verzoenen. Tegen een decor van Limburgse heuvels, de Eiffel en de Ardennen komen een vader en zijn dochter dichter tot elkaar, na een jarenlange, oorverdovende stilte.

Op een dag krijgt Thomas’ zoon Jasper een zwaar ongeluk. Een val met de racefiets waarbij ook dochter Evy en Thomas zelf betrokken zijn. De ware toedracht komt nooit aan het licht. Thomas kan niet leven met de gevolgen en verlaat vrouw en kinderen. Jaren later neemt Evy contact met hem op. Ze dringt aan op een ontmoeting, wil hem confronteren met de keuzes die hij heeft gemaakt en vraagt hem te praten over de gebeurtenissen die ze al die tijd hebben verzwegen. Wat begint als een ongemakkelijk gesprek ontwikkelt zich tot een roadtrip op de fiets waarin vader en dochter het pijnlijke verleden onder ogen komen.

Marianne Vos over Niet meer aan denken:
‘Een aangrijpend en tragisch familieverhaal.’

Bert Wagendorp over Gio Lippens' romandebuut Halverwege de heuvel:
‘Wat een prachtig en meeslepend verhaal.’

Marcel Möring over Surplace:


ISBN
9789021469317
Pagina's
224
Verschenen
NUR
301
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Volt

Literaire roman, novelle