Boekhandel Douwes Den Haag

National Geographic Reisgids

Cuba

Cristobal Corral Vega & Christopher P. Baker & Pablo Corral Vega

Cuba

National Geographic Reisgids

Cuba

National Geographic Reisgids: Cuba

 

De National Geographic reisgids Cuba, is de ideale reispartner, met veel foto’s en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving National Geographic Reisgids: Cuba

National Geographic Reisgids Cuba een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.

Bezoek de oude stad van Havana, de koloniale stad Camagüey, of maak een schilderachtige rondrit vanuit Trinidad en de fraaie kustweg tussen Santiago del Cuba en Marea del Portillo. Deze gids bevat inzichtelijke tekeningen die historische gebouwen, zoals het Museo de la Revolución verduidelijken. Of lees interessante feiten en speciale reportages over geschiedenis, cultuur en hedendaags leven, zoals de fameuze Cubaanse sigaren, de koraalriffen, Che Guevara en de mogotes in de Viñalesvallei, de grillig gevormde karstbergen.

De uitgebreide kennismaking met Cuba, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!


ISBN
9789021564593
Pagina's
272
Verschenen
Serie
National Geographic Reisgids
NUR
514
Druk
8
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers