Boekhandel Douwes Den Haag

Wat & Hoe Reisgids

Zweden

Zweden

Wat & Hoe Stad & Streek

Zweden

Wat & Hoe Reisgids

Zweden

Zweden

Wat & Hoe Reisgids: Zweden

 

Wat & Hoe Stad & Streek Zweden, een complete reisgids, met Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten, verrassende wandelingen en veel tips voor een leuk café, bar of restaurant.Niet leverbaar

€ 17,50

Niet leverbaar


Beschrijving Wat & Hoe Reisgids: Zweden

Wat & Hoe Stad & Streek Zweden bevat de top 100 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Zweden is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor de blijven.

Zweden staat voor liefde voor de natuur en een sterk gevoel van vrijheid. Als je de lange, donkere winters trotseert, dan is het noorderlicht je beloning. Of dompel je onder in de Zweedse steden Stockholm, Göteborg of Malmö, voor Scandinavisch design, hippe nachtclubs en heerlijke eettentjes.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.


ISBN
9789021569277
Pagina's
208
Verschenen
Serie
Wat & Hoe Reisgids
NUR
512
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa