Boekhandel Douwes Den Haag

National Geographic Reisgids

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

National Geographic Reisgids

Nieuw-Zeeland

National Geographic Reisgids

Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland

National Geographic Reisgids: Nieuw-Zeeland

 

De National Geographic reisgids Nieuw-Zeeland, is de ideale reispartner, met veel foto’s en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.Leverbaar

€ 25,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Opsturen: levertijd 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving National Geographic Reisgids: Nieuw-Zeeland

National Geographic Reisgids Nieuw-Zeeland is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van het land.

Bezoek met deze National Geographic Reisgids Nieuw-Zeeland, het land bij uitstek voor natuurliefhebbers. Woon een Maori-feest bij, spot kiwi’s of ga kanovaren, wildwaterraften en bungeejumpen. Of bezoek de Taranakivulkaan, Stewart Island en maak een autotocht door Auckland of de wijngaarden van Wairau Valley.

De uitgebreide kennismaking met Nieuw-Zeeland, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!


ISBN
9789021569338
Pagina's
320
Verschenen
Serie
National Geographic Reisgids
NUR
518
Druk
6
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers