Boekhandel Douwes Den Haag

National Geographic Reisgids

Tsjechië + Praag

Tsjechië & Praag

National Geographic Reisgids

Tsjechië + Praag

National Geographic Reisgids

Tsjechië + Praag

Tsjechië & Praag

National Geographic Reisgids: Tsjechië + Praag

 

De National Geographic reisgids Tsjechië & Praag, is de ideale reispartner, met veel foto’s en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 25,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving National Geographic Reisgids: Tsjechië + Praag

NNational Geographic Reisgids Tsjechië & Praag is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en het volk van de landen.

Bezoek met deze National Geographic Reisgids Tjechië & Praag de Praagse burcht, maak een toer langs brouwerijen, pluk bessen in de bossen of doe een cursus marionetten maken. Breng een bezoek aan het kastelenland Zuid-Bohemen, het oude Olomouc in Noord-Moravië, en het fraaie kuuroord Karlovy Vary in West-Bohemen. Of maak een excursie naar kasteel Trosky in Ceský, Sumava bij de Duits-Oostenrijkse grens of de skansen van Wallachije in Noord-Moravië.

De uitgebreide kennismaking met Tsjechië & Praag, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!


ISBN
9789021570266
Pagina's
336
Verschenen
Serie
National Geographic Reisgids
NUR
512
Druk
8
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa