Boekhandel Douwes Den Haag

National Geographic Reisgids

Sicilië

Sicilië

National Geographic Reisgids

Sicilië

National Geographic Reisgids

Sicilië

Sicilië

National Geographic Reisgids: Sicilië

 

De National Geographic reisgids Sicilië, is de ideale reispartner, met veel foto’s en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.


Niet leverbaar

€ 22,99

Niet leverbaar


Beschrijving National Geographic Reisgids: Sicilië

National Geographic Reisgids Sicilië is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van het eiland.

Bezoek met deze National Geographic Reisgids Sicilië Favignana, het eiland van de tonijnvissers, de minivulkanen van Macalube en de kaasboerderijen van Ragusa. Maak een tocht naar de top van de Stromboli, kook met de lokale bevolking, bekijk Griekse tempels, proef regionale lekkernijen zoals cannoli en ijs en zwem in vulkaanwater.Vergeet daarnaast niet een spectaculaire treinreis rond de Etna-vulkaan te maken.

De uitgebreide kennismaking met Sicilië, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!


ISBN
9789021570280
Pagina's
192
Verschenen
Serie
National Geographic Reisgids
NUR
512
Druk
6
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa