Boekhandel Douwes Den Haag

Wat & Hoe Reisgids

Andalusië

Andalusië

Wat & Hoe Hoogtepunten & Anton Dijkgraaf & Sylvia Keppel

Andalusië

Wat & Hoe Reisgids

Andalusië

Andalusië

Wat & Hoe Reisgids: Andalusië

 

De reisgids Wat & Hoe Hoogtepunten Andalusië, met insider tips, Top 10 hoogtepunten, wandelingen en informatie over de verschillende wijken en diverse kaarten en plattegronden.Niet leverbaar

€ 9,99


Beschrijving Wat & Hoe Reisgids: Andalusië

Wat & Hoe Hoogtepunten Andalusië bevat insider tips, ‘must see’ plekken, en uitklapkaarten om het meeste uit je bezoek aan Andalusië te halen. Met de Top 10-selectie, duidelijke wandelkaarten en een overzicht van de beste hotspots biedt Wat & Hoe Hoogtepunten Andalusië je alle informatie die je nodig hebt.

Andalusië is een streek vol passie en verrassingen. Architectuur uit Duizend-en-een-nacht, kleurrijke markten en culinaire hoogstrandjes. Of denk aan de schitterende koningssteden Sevilla, Granada en Córdoba vol historie, kunst en cultuur. De natuuris van een overweldigende schoonheid met de machtige Sierra Nevada en in Almeria de enige woestijn van het continent.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De compacte Wat & Hoe Hoogtepunten gids geeft de belangrijkste insider tips en ‘must see’ plekken van een bepaalde regio.


ISBN
9789021570457
Pagina's
192
Verschenen
Serie
Wat & Hoe Reisgids
NUR
512
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa