Boekhandel Douwes Den Haag

Wat & Hoe Reisgids

Malta & Gozo

Stad & Streek

Wat & Hoe Stad & Streek

Malta & Gozo

Wat & Hoe Reisgids

Malta & Gozo

Stad & Streek

Wat & Hoe Reisgids: Malta & Gozo

 

Wat & Hoe Stad & Streek Malta & Gozo, een complete reisgids, met Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten, verrassende wandelingen en veel tips voor een leuk café, bar of restaurant.


Niet leverbaar

€ 17,50

Niet leverbaar


Beschrijving Wat & Hoe Reisgids: Malta & Gozo

Wat & Hoe Stad & Streek Malta & Gozo bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Malta & Gozo is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.

Malta en Gozo hebben veel afwisseling te bieden. Mystieke tempels voor de godin van de vruchtbaarheid, oude kleurrijke havens, en het mondaine Valletta met historische bezienswaardigheden. Ontdek de Maltese keuken, met zijn Italiaanse invloeden en Noord-Afrikaanse specerijen, of geniet van de vele stranden.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.


ISBN
9789021570730
Pagina's
208
Verschenen
Serie
Wat & Hoe Reisgids
NUR
512
Druk
12
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa