Boekhandel Douwes Den Haag

National Geographic Reisgids

Peru

National Geographic Reisgids

Peru

National Geographic Reisgids

Peru

National Geographic Reisgids: Peru

 

De National Geographic reisgids Peru, is de ideale reispartner, met veel foto’s en kaarten, achtergronden over cultuur en geschiedenis, informatie en tips.Leverbaar

€ 25,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Beschrijving National Geographic Reisgids: Peru

National Geographic Reisgids Peru is een exclusieve gids met sublieme fotografie die u meeneemt naar de bekende en minder bekende bezienswaardigheden. De experts van National Geographic nemen een kijkje achter de schermen en dringen door tot de kern van de cultuur, de geschiedenis en bijzondere plekjes van het land.

Bezoek met deze National Geographic Reisgids Peru het Amazone-regenwoud en Kuélap, de ambachtelijke markten van de centrale hooglanden en de Incaplaats Huchuy Cusco. Maak een treinreis op een hoogte van 4,5 kilometer, kajak op het Titicacameer en overnacht bij de Asháninka indianen. Maak wandelingen door het centrum van Lima, het koloniale Trujillo en het Incapad.

De uitgebreide kennismaking met Peru, het overzicht met belevenissen die je niet mag missen, de insider tips, de excursies buiten de gebaande paden en de reiswijzer met hotels en restaurants en de handige kaarten maken de gids compleet. Speciaal aanbevolen voor natuur- en cultuurliefhebbers!


ISBN
9789021571683
Pagina's
320
Verschenen
Serie
National Geographic Reisgids
NUR
515
Druk
5
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers