Boekhandel Douwes Den Haag

Wat & Hoe Reisgids

Boedapest

Boedapest

Boedapest

Wat & Hoe Reisgids

Boedapest

Boedapest

Wat & Hoe Reisgids: Boedapest

 

De reisgids Wat & Hoe Stedentrip Boedapest, met insider tips, Top 10 hoogtepunten, wandelingen en diverse kaarten en plattegronden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 9,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wat & Hoe Reisgids: Boedapest

Wat & Hoe Stedentrip Boedepest bevat de Top 10 hoogtepunten van Boedapest, gedetailleerde uitklapkaarten en de beste hotspots voor je vakantie. Met alle informatie die je nodig hebt, plus insider tips voor overnachten, eten en uitgaan. Wat & Hoe Stedentrip Boedapest is handzaam, compleet en betrouwbaar, ideaal voor je reis.

Boedapest ligt aan weerszijden van de Donau en de negen bruggen over de rivier zorgen voor een unieke skyline. De hoofdstad van Hongarije biedt je veel om uit te kiezen: bezoek een koninklijk paleis of stroop een vlooienmarkt af. Ga shoppen voor kleding of speur naar prachtig antiek. Boedapest verovert je met zijn unieke charme.

Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner met voor elke reiziger een geschikte reisgids. Met Wat & Hoe Stedentrip heb je een handzame gids met alle hoogtepunten en plattegronden voor als je graag alleen een stad bezoekt.


ISBN
9789021571768
Pagina's
192
Verschenen
Serie
Wat & Hoe Reisgids
NUR
512
Druk
4
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa