Boekhandel Douwes Den Haag

Wat & Hoe Reisgids

Tenerife & La Gomera

Stad en Streek

Wat & Hoe Stad & Streek

Tenerife & La Gomera

Wat & Hoe Reisgids

Tenerife & La Gomera

Stad en Streek

Wat & Hoe Reisgids: Tenerife & La Gomera

 

Wat & Hoe Stad & Streek Tenerife & La Gomera, een complete reisgids, met Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten, verrassende wandelingen en veel tips voor een leuk café, bar of restaurant.


Niet leverbaar

€ 17,50

Niet leverbaar


Beschrijving Wat & Hoe Reisgids: Tenerife & La Gomera

Wat & Hoe Stad & Streek Tenerife La Gomera bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan.


Wat Hoe Stad Streek Tenerife La Gomera is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en beidt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor het blijven. Het prachtige vulkanische landschap van Tenerife biedt vele mogelijkheden voor fietsers en wandelaars. In de levendige kustplaatsen worden vele activiteiten georganiseerd, waaronder walvissen en dolfijnen spotten. La Gomera is een eldorado voor natuurliefhebbers en een hotspot voor duikers.


Wat Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat Hoe Stad Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.


ISBN
9789021572970
Pagina's
208
Verschenen
Serie
Wat & Hoe Reisgids
NUR
512
Druk
12
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa