Boekhandel Douwes Den Haag

Wat & Hoe Stedentrip

Londen

Stedentrip en Hoogtepunten

Wat & Hoe Stedentrip

Londen

Wat & Hoe Stedentrip

Londen

Stedentrip en Hoogtepunten

Wat & Hoe Stedentrip: Londen

 

De reisgids Wat & Hoe Stedentrip Londen, met insider tips, Top 10 hoogtepunten, wandelingen en diverse kaarten en plattegronden.


Niet leverbaar

€ 9,99

Niet leverbaar


Beschrijving Wat & Hoe Stedentrip: Londen

Wat & Hoe Stedentrip Londen bevat de Top 10 hoogtepunten van Londen, gedetailleerde uitklapkaarten en de beste hotspots voor je vakantie. Met alle informatie die je nodig hebt, plus insider tips voor overnachten, eten en uitgaan. Wat & Hoe Stedentrip Londen is handzaam, compleet en betrouwbaar, ideaal voor je reis.


Londen is een dynamische wereldstad en een smeltkroes van oud en modern, van warme rode baksteen en glas en staal. Je vindt er enorm veel bezienswaardigheden, van beroemde musea als de National Gallery tot historische hoogtepunten als de Tower Bridge. Ga shoppen in Covent Garden en geniet van een wandeling door Hyde Park.


Wat & Hoe is als sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. Met Wat & Hoe Stedentrip heb je een handzame gids met alle hoogtepunten en plattegronden voor als je graag alleen een stad bezoekt.


ISBN
9789021573021
Pagina's
192
Verschenen
Serie
Wat & Hoe Stedentrip
NUR
512
Druk
9
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa