Boekhandel Douwes Den Haag

Wat & Hoe Reisgids

Portugal

Stad en Streek

Wat & Hoe Stad & Streek

Portugal

Wat & Hoe Reisgids

Portugal

Stad en Streek

Wat & Hoe Reisgids: Portugal

 

Wat & Hoe Stad & Streek Portugal, een complete reisgids, met Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten, verrassende wandelingen en veel tips voor een leuk café, bar of restaurant.Niet leverbaar

€ 17,50

Niet leverbaar


Beschrijving Wat & Hoe Reisgids: Portugal

Wat & Hoe Stad & Streek Portugal bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Portugal is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.


Van 960 kilometer strand tot adembenemende bergen, chique winkelstraten, traditionele feesten en een obsessie voor voetbal, Portugal heeft het allemaal. Uiteraard met Lissabon als een van de kleinste en meest sfeervolle hoofdsteden van Europa. De levendige sfeer van Portugal is het ontdekken waard.


Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.


ISBN
9789021573885
Pagina's
240
Verschenen
Serie
Wat & Hoe Reisgids
NUR
512
Druk
13
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Kosmos Uitgevers

Reisgidsen Europa